Hastanemize HIMSS Eurasia Sağlık Bilişimi ve Teknolojileri Konferansı ve Fuarı' nda HIMSS EMRAM Seviye 6 dijital hastane belgesi verildi.
22 Kasım 2021

Sayın Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin KOCA’nın teşrifleri ile HIMSS Eurasia Sağlık Bilişimi ve Teknolojileri Konferansı ve Fuarı’ nda Sayın Sağlık Bakan Yardımcımız Doç. Dr. Tolga TOLUNAY ‘ın  elinden HIMSS EMRAM Seviye 6 dijital hastane belgesini Başhekim Doç. Dr. Duygu EREN DAĞLAR, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Ömer ÇELİK ve Hastanemiz HIMSS Koordinatörü Şükrü YAŞAR almıştır.

Uluslararası Hastane Yönetim Sistemleri Topluluğu olan HIMSS (Healthcare Information and Management Systems Society), 1961 yılına dayanan bir geçmişe sahip olan, Amerika, Avrupa ve Asya’da yapılanması bulunan HIMSS’in kuruluş amacı, bilgi teknolojilerinin, sağlık hizmetleri sunumunda ve geliştirilmesinde en uygun düzeyde kullanımını sağlamaktır.

Halkımıza en kaliteli hizmeti sunma bilinci ile yaptığımız çalışmalar da 2018 yılında başlattığımız HIMSS EMRAM Seviye 6 dijital hastane olarak tescil edilen Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi gerçekleşen yeni kriterler ile yapılan denetimin ardından HIMSS Türkiye Koordinatörlüğü tarafından belge almaya hak kazanmıştır.

Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz .

• HIMSS Eurasia Sağlık Bilişimi ve Teknolojileri Konferansı ve Fuarı