Hastanemizde Dünya Çocuk Hakları Günü kutlandı.
20 Kasım 2021

20 Kasım 1989 yılından bu yana Birleşmiş Milletler tarafından dünya genelinde çocukların karşı karşıya kaldıkları hak ihlallerini gündeme taşımak amacıyla “Dünya Çocuk Hakları Günü” olarak kutlanmaktadır. Çocuk hakları, kanunen ve ahlaki olarak dünya üzerindeki tüm çocukların doğuştan sahip olduğu eğitim, sağlık, yaşama, barınma, fiziksel, psikolojik veya cinsel sömürüye karşı korunma gibi haklarının hepsini birden tanımlamakta kullanılan evrensel kavramdır.

Hastanemiz Çocuk Cerrahi Servisinde Aydın Gençlik ve Spor Müdürlüğü ADÜ Gönüllü Gençlerin  desteği ile 20 Kasım 'Dünya Çocuk Hakları ' günü çocuklara hediyeler ve balonlar dağıtılarak,müzik eşliğinde ve palyaço ile oyunlar oynayarak  kutlandı.

• Hastanemizde Dünya Çocuk Hakları Günü kutlandı.