'Her yenidoğan bebeğe bir fidan dikiyoruz’ projesi kapsamında Yeni Doğan Hatıra Ormanı oluşturuldu.
09 Kasım 2021

Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ile Orman İşletme Müdürlüğü işbirliği ile 2021 yılında doğan her bebek adına 'Her yenidoğan bebeğe bir fidan dikiyoruz’ projesi kapsamında "Yeni Doğan Hatıra Ormanı" oluşturuldu.
17 Kasım Prematüre günü dolayısıyla ilk olarak 600 fidanı toprakla buluşturduklarını ifade eden Hastane Başhekimi Başhekim Doç.Dr. Duygu EREN DAĞLAR; 2021 yılında hastanemizde doğumu gerçekleşen 3.000 bebek adına oluşturduğumuz hatıra ormanı ile fidanlar yenidoğan bebeklerimiz ile birlikte büyüyecek. Amacımız, hem ağaçlandırma yapıp yeşil alanlar oluşturarak temiz havaya katkıda bulunmak, hem de her yeni doğan bebeğimize ölümsüz bir hediye kazandırmak. Projemize destek veren Orman İşletme Müdürlüğüne teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.
Söke’de gerçekleştirilen etkinliğe Başhekim Doç.Dr. Duygu EREN DAĞLAR ve hastane yönetimi katıldı.

• Yeni Doğan Hatıra Ormanı