01 Nisan 2021

1040 gram olarak dünyaya gelen Melek bebek, Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanemizde sağlığına kavuşarak taburcu oldu.

32 haftalık 1040 gram olarak doğan Melek bebek, ambulans ile sevk edildiği Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanemiz yeni doğan yoğun bakım ünitemizde tedavi altına alınarak takibi gerçekleştirildi. 46 gün süren tedavisinin ardından 2 bin 125 gram ağırlığa ulaştırılarak sağlıklı bir şekilde taburcu oldu ve ailesine kavuştu.

Melek Bebeğin annesi Cansu Hanım; yatışı süresince bebeğimize özverili ve sevgi dolu yaklaşımları ile hayata tutunmasına destek olan Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi çalışanlarımıza teşekkürlerini iletti. Melek Bebeğe sağlıklı bir yaşam dileriz.

• 1040 gram olarak dünyaya gelen Melek bebek, Hastanemizde sağlığına kavuşarak taburcu oldu.