11 Kasım 2020

Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanemizde 1090 gram olarak dünyaya gelen bebek, sağlığına kavuşarak taburcu oldu.

Hastanemizde 26 Ağustos 2020 tarihinde 26 haftalık 1090 gram olarak doğan kız bebek, acilen yeni doğan yoğun bakım ünitemizde tedavi altına alınarak takibi gerçekleştirildi. 2 buçuk ay süren yoğun bakım yatışı sonunda 2 bin 500 gram ağırlığa ulaştırılarak sağlıklı bir şekilde taburcu edilen bebeğimiz ailesine kavuştu. Anne ve babası yatışı süresince bebeklerine özverili ve sevgi dolu yaklaşımları ile hayata tutunmasına destek olan Yenidoğan Yoğun Bakım Servisi personelimize ayrıca teşekkür ettiler.