Anne Dostu ve Bebek Dostu Hastanemiz Gebe Okulu mezunu vermeye devam ediyor.
29 Ocak 2019

Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi  “Gebe Okulu” mezun vermeye devam ediyor.

Anne Dostu ve Bebek Dostu Hastane konularında yaptığı çalışmalarla takdir toplayan hastanemiz 2017 yılında 865 anne adayı ve 85 baba adayı mezun veren okulumuz, 2018 yılında 2080 anne adayı ve 220 baba adayı mezun sayısına ulaşmıştır.

Gebelik esnasında annenin ve bebeğin ruhsal ve bedensel anlamda sağlıklı bir hamilelik dönemi yaşayabilmesi için, bu dönemin pek çok uygulama ile desteklenmesi gerekmektedir. Doğum öncesi kurslara gelen anne ve baba doğuma hazırlıkta büyük yararlar sağlamaktadır. Anne psikolojik ve fiziksel olarak doğuma hazırlanırken baba da onun yanında olarak kendini bu serüvene hazırlar.

Doğuma iyi hazırlanmış bir anne adayı bebeğini genelde daha kolay dünyaya getirir. Bu yüzden doğuma hazırlık eğitimlerinin sunduğu avantajlardan siz de mutlaka faydalanın. Doğuma hazırlık eğitimi sizi hem bedenen hem zihnen doğuma hazırlayacaktır ve yeni ‘‘mesleğinize’’, anneliğe yaklaştıracaktır. Eğitimlerimiz de emzirme ve bebek bakımı gibi bir çok konuda bilgi sahibi olabilirsiniz.

Hastanemiz, Gebe Okulu eğitimlerine önem veriyor. Başhekim Uzm. Dr. Ferdi GÜNEŞ  ve eğitimcilerin katıldığı etkinlik ile 2019 yılının ilk grup mezunları toplamda 144.grup kursiyerlere katılım belgeleri takdim edildi. Gebe okuluna katılan anne adayları, eğitimden duydukları memnuniyeti ifade ederek emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

Başhekim Uzm. Dr. Ferdi GÜNEŞ  Normal doğum ve gebelik sürecine ilişkin teorik ve pratik eğitimler veren okulumuza isteyen tüm hastalarımız başvurabilir. Eğitimlerimiz Psikolog, Diyetisyen , Fizyoterapist, Kadın Doğum Uzmanı ve Ebe katılımıyla yapılıyor. Eğitimlerimizin aralıksız olarak devam edeceğini belirtti.

• Gebe Okulu mezun vermeye devam ediyor.