Hastanemiz 2018 Verimlilik Değerlendirmesi gerçekleştirildi.
11 Aralık 2018

WhatsApp Image 2018-12-11 at 19.58.54 (3).jpeg

Bakanlığımız Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü, Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanlığınca Görevlendirilen “Verimlilik Gözlemci Ekibi”,  11 Aralık 2018 tarihleri arasında hastanemizde değerlendirmelerde bulunmuştur.

Sağlık tesislerinde etkinlik ve verimliliği değerlendirmek, problemlerin kaynağında tespit edilip çözüme kavuşturulması ve verimli hizmet sunumunu gerçekleştirmek amacıyla yapılan değerlendirme, Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanlığınca yayımlanan, 2018 Hastane Verimlilik Yerinde Değerlendirme Rehberi doğrultusunda gerçekleştirilmiştir.

Başhekim Uzm.Dr. Ferdi Güneş “ Verimlilik Gözlemci Ekibi Başkanı Op. Dr. Yavuz Çakıroğlu ve tüm verimlilik gözlemcilerimize teşekkür ederiz. Değerlendirme sürecine katkısı olan, emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.” dedi

• Hastanemiz 2018 Verimlilik Değerlendirmesi gerçekleştirildi
  • Hastanemiz 2018 Verimlilik Değerlendirmesi gerçekleştirildi.