Hastanemizde 1-7 Ekim Emzirme Haftası kapsamında program düzenlendi.
03 Ekim 2024

Hastanemizde 1-7 Ekim Emzirme Haftası kapsamında program düzenlendi.Anne sütü ve emzirmenin öneminin vurgulandığı programa Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr.Mete Erki, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Engin Tetik, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Mustafa Onur Türkkan, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr.Elif Yalçın,  Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, Aydın Devlet Hastanesi ve Atatürk Devlet Hastanesi yöneticileri, hastanemiz personelleri, gebeler ve stajyer öğrenciler katıldı. Hastanemiz Başhekimi Doç.Dr.Duygu Eren Dağlar ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Duygu Türk Çetinkaya'nın konuşmalarıyla başlayan program, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzm.Dr.Deniz Tanyeri'nin sunumu ve video gösterileriyle tamamlandı.

• 1-7 Ekim Emzirme Haftası