12 Haziran 2020

2020 yılı yaz dönemi staj başvuruları, hastanemiz staj kabul komisyonu tarafından değerlendirilmiştir. Kabul edilen yaz stajı öğrenci listesi ekte belirtilmiştir.Yeni Corona Virüs (COVİD-19) Pandemisi nedeni ile sadece 3. 4.sınıf Ebelik öğrencilerinin alımına karar verilmiştir. Pandemi nedeni ile  Haziran  Ayı  içerisinde staj için öğrenci alınmamasına ,Temmuz  Ayı içerisinde komisyon kararı sonucuna göre Stajer öğrenci alımı yapılacaktır. Staj tarihleri Haziran ayını kapsayan öğrencilerinin sözleşmelerini yenilemeleri gerekmektedir.
Stajı kabul olan öğrenciler aşağıdaki ekte sunulan evrakları staj tarihinden önce tamamlayarak "Eğitim Birimi"ne teslim etmeleri gerekmektedir.