Hastanemizde ALO GEBE WHATSAPP HATTI hizmeti verilmeye başlandı.

Güncelleme Tarihi: 28/07/2020

Hastanemizde hayata geçirilen 'Alo Gebe Whatsapp Hattı' projesiyle Kadın Doğum Uzman Hekimlerimiz ve Gebe Okulu Ebelerimiz tarafından hamilelere hafta içi mesai saatlerinde ( 08:00 – 17:00 ) 0 535 715 29 65 numaralı hattan bilgilendirme hizmeti verilmeye başlanmıştır.

Uygulamaya koyduğumuz Alo Gebe Whatsapp Hattı ile anne ve bebek ölümlerini en aza indirmek, anne adaylarını doğum öncesi ve sonrasında cevap aradığı konularda bilgilendirmek, evde kendi kendine doğum oranını sıfıra indirmek ve gebelerin sağlık personeline ulaşımını kolaylaştırmak hedeflenmektedir.