Aydın İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Osman AÇIKGÖZ' ün hastanemizi ziyaret etti.
31 Aralık 2019

Aydın İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Osman AÇIKGÖZ, hastanemizin genel durumu ve sürdürülen çalışmalar hakkında Başhekim Doç.Dr. Duygu Eren DAĞLAR' dan bilgi aldı. İl Müdürümüz hizmet alanlarını gezerek yerinde incelemelerde bulundu.

Ziyaretinde hastanede hizmet veren personelimiz ile bir araya gelerek, çalışma koşulları ve hastane içinde yapılmasını istedikleri düzenlemeler hakkında önerilerini aldı.

Başhekim Doç.Dr. Duygu Eren DAĞLAR ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine teşekkür etti.

• Aydın İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr.Osman AÇIKGÖZ' ün hastanemizi ziyaret etti.