Kitap Toplama Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında toplanan kitaplar öğrencilerimize ulaştırılmıştır.

Güncelleme Tarihi: 01/11/2019

Ağrı ili Tutak ilçesi Çırpılı İlköğretim Okulu öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve kitap sevgisi aşılamak için Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi olarak Kitap Toplama Sosyal Sorumluluk Projesi başlaşmıştık. Bu proje kapsamında toplanan kitaplar öğrencilerimize ulaştırılmıştır. Okul Kütüphanesi için farklı türlerde kitaplar hediye personelimize öğrenciler teşekkür mesajlarını ilettiler. Katkıda bulunan herkese teşekkür ederim.

Uzm.Dr.Ferdi GÜNEŞ
Başhekim