18-24 Mart Yaşlılar Haftası Etkinlikleri kapsamında hastanemiz toplantı salonunda Evde Sağlık Hizmetleri Ödül Töreni düzenlenmiştir.
28 Mart 2019

18-24 Mart Yaşlılar Haftası Etkinlikleri kapsamında Aydın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hastanemiz toplantı salonunda Evde Sağlık Hizmetleri Ödül Töreni düzenlenmiştir. Etkinliğe Sayın Valimiz Yavuz Selim KÖŞGER, İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ, Başkan, Başkan Yardımcıları, Başhekim Uzm.Dr. Ferdi GÜNEŞ, diğer hastane yöneticileri  katılmıştır.

Program kapsamında, Evde Sağlık Hizmetleri ekibimizin sağlık hizmet sunumunda göstermiş oldukları üstün gayret ve başarılarından dolayı Başhekim Uzm.Dr.Ferdi GÜNEŞ’ e Teşekkür Belgesi verilmiştir.
Sayın Valimiz Yavuz Selim KÖŞGER de memnuniyetini ifade ederek, emeği geçenleri kutladı. Bundan sonraki çalışmalarda başarılar diledi.

Hastanemiz özellikli sağlık hizmetlerinden Evde Sağlık Hizmetleri kapsamında ihtiyacı olan bireylere, evde sağlık hizmetinin etkin ve verimli bir şekilde uygulanmasını sağlar. 444 38 33 numaralı hat üzerinden “Evde Sağlık Hizmetleri İletişim Merkezi” ne hasta ve yakınları tarafından başvurular yapılabilmektedir.

• Evde Sağlık Hizmetleri Ödül Töreni