Hastanemizde 2.Düzey Çocuk Yoğun Bakım Merkezi kapasitesi arttırıldı.
14 Kasım 2018

Sayın Valimiz Yavuz Selim KÖŞGER, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ ve İl Protokolünün katılımlarıyla Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde, mevcut 6 yataklı Çocuk yoğun bakım ünitesine ek olarak yapılan 5 yataklı modern yoğun bakım ünitesi ile , yatak kapasiteleri yaklaşık yüzde yüz oranında artırılarak 2.düzey Çocuk Yoğun Bakım yatak kapasitesi 11 ‘ e ulaştı. Ayrıca hastanemiz bünyesinde 27 yataklı Yenidoğan Yoğun Bakım (1.Basamak 5 yataklı,2.basamak 15 yataklı,3.basamak 7 yataklı) ve 5 yataklı Genel Yoğun Bakım hizmet vermektedir.
Hizmete giren yoğun bakım ünitelerimiz Hastalarımızın il dışına sevklerinin azalmasına ve aynı zamanda il dışından sevk ile gelenlerin de nitelikli sağlık hizmeti almalarına katkıda bulunacaktır.

• 2.Düzey Çocuk Yoğun Bakım Merkezi