Ebeler ve Hemşireler Haftası Kutlandı.
14 Kasım 2018

İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan program İl Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ başta olmak üzere Başkanlarımız, Başkan Yardımcılarımız, İlçe Sağlık Müdürlerimiz, Hastane Başhekimlerimiz ve Başhekim Yardımcılarımız, Hastane Müdürlerimiz ve Müdür Yardımcılarımız, doktorlarımız, hemşirelerimiz, ebelerimiz ile birlikte personelimizin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan programda İl Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ konuşma yaparak ebe ve hemşirelerimizin yaptıkları hizmetlerin önemini , sabır, özveri, gayretlerinin ne kadar değerli olduğunu sağlık camiasındaki eşsiz rollerine değinerek, takdir ve şükranlarını dile getirmiştir. Konuşmanın ardından sağlık çalışanlarımızın hazırlamış olduğu şiir dinletileri, konser, oratoryo ve tiyatro gösterimi büyük beğeni toplamıştır. Meslekte 30.yılını dolduran ebelerimize ve hemşirelerimize teşekkür belgeleri takdim edilmiş olup, emekli olan personelimize plaketleri takdim edildi.

Program verilen ikramlar ile sona erdi.