Emzirme ve Relaktasyon Polikliniğinde anne sütü emzirme danışmalık hizmeti verilmektedir.

Güncelleme Tarihi: 15/02/2019

Hastanemiz de 5 hafta önce prematüre olarak dünyaya gelen bebeğimiz Yeni Doğan Yoğun Bakım ünitesinde daha düne kadar sağılmış anne sütüyle beslenirken, Emzirme danışmanımızın 2 günlük çabası sonucunda bebeğimiz aktif şekilde emmeye başladı.
Sonuç olarak ; mutlu anne, mutlu bebek ve mutlu bir emzirme danışmanı!

Emzirme ve Relaktasyon Polikliniği Emzirme danışmanı Hemşire Gülşah Ateş tarafından öğlenden sonra 14:00 - 15:00 saatleri arasında polikliniğimizde anne sütü emzirme danışmalık hizmetleri verilmektedir.

Tel : 0 256 212 23 00 - 5203

Detaylı bilgi için tıklayınız.