“2 Nisan Otizm Farkındalık Günü” ne dikkat çekmek amacıyla etkinlik programı düzenlendi.
14 Kasım 2018

“2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü” ne dikkat çekmek amacıyla etkinlik programı düzenlendi.

Etkinlik kapsamında Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Konferans Salonunda Çocuk Psikiyatrisi Uzmanı Uzm. Dr. Gonca Tatlı Çardak tarafından “Dünya Otizm Farkındalık Günü” sunumu ile otizmde erken tanı ve tedavi yöntemleri ve otizmin ne olduğu konularında bilgi verdi.

Hastanemiz Polikliniklerinde Eğitim Birim tarafından açılan stand ile vatandaşlara bilgilendirme yapılmıştır.

Etkiliğe Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr.Ebru KURT, Başhekim Uzm. Dr. Ferdi GÜNEŞ,Başhekim Yardımcıları Uzm. Dr. Mustafa Onur TÜRKKAN ve Dr. Metin ŞAHİN,İdari Mali İşler Müdürü Numan Fikret DEMİRCİ,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gülten ARAS ,hastane personelimiz ve Ailelerimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

“2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü” etkinliğine emeği geçen tüm personelimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

• 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü