14 Kasım 2018

Hastanemizde, Afrin şehitleri ve tüm şehitler için dualar edilerek lokma hayrı gerçekleştirdi.

Hastanemiz bahçesinde lokma hayrına vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Lokma hayrına Aydın İl Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ,Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aslı CANDAL, Başhekim Uzm. Dr. Ferdi GÜNEŞ ve Başhekim Yardımcıları Uzm. Dr. Mustafa Onur TÜRKKAN ve Dr. Metin ŞAHİN,İdari Mali İşler Müdürü Numan Fikret DEMİRCİ,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gülten ARAS ,Müdür Yardımcıları Murat YILDIZ ve İlker GÜVEN, hastane personelimiz ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. İl Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ ve Başhekim Uzm.Dr.Ferdi GÜNEŞ ile birlikte vatandaşlara lokma dağıttı. Lokma hayrına Ak Parti İl Başkanı Sayın Ömer ÖZMEN ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdülhamid Burak AYKUT ’ da katılarak şehitlerimize dua da bulundu.

• Afrin şehitleri ve tüm şehitler için dualar edilerek lokma hayrı gerçekleştirdi.
  •  Afrin şehitleri ve tüm şehitler için dualar edilerek lokma hayrı gerçekleştirdi.
  • 28516200_1638149099597278_3964412177521629069_o.jpg