Ebe ve Hemşireler Haftası etkinlik ile kutlandı.

Güncelleme Tarihi: 02/05/2019

Hastanemizde düzenlenen Ebe ve Hemşireler Haftası etkinliğine İl Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ, Başhekim Uzm. Dr. Ferdi GÜNEŞ, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Mustafa Onur TÜRKKAN, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gülten ARAS, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Numan Fikret DEMİRCİ ve hastane personeli katıldı.

Ebe Fatma KUN tarafından okunan "Kızamık Ağıdı" adlı şiir duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Daha sonra ebelerimize ve hemşirelerimize teşekkür plaketleri takdim edilmiş olup, program verilen kokteyl ile sona ermiştir.

• Ebe ve Hemşireler Haftası