Hastanemizde Kızılay iş birliğiyle Kan Bağışı düzenlendi.

Güncelleme Tarihi: 18/02/2019

Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ve Türk Kızılay Aydın Şubesi iş birliği ile her yıl olduğu gibi bu yıl da ortaklaşa kan bağışı kampanyası düzenledi. Kanın acil değil sürekli ihtiyaç olduğunu hatırlatan Başhekim Uzm. Dr. Ferdi GÜNEŞ, tüm vatandaşları Kızılay'a kan bağışında bulunmaya davet etti.

Hastanemizde düzenlenen kan bağışı kampanyasına personelimiz ve vatandaşlar destek verdi. Kızılay'ın hastane binasının girişine kurduğu standa gelen vatandaşlar sağlık çalışanları tarafından gerekli muayeneleri yapıldıktan sonra kan bağışında bulundu.

Kan Bağışı Hayat Kurtarır!
Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır!

• Kan Bağışı