Hastanemizde 14 Mart Tıp Bayramı Töreni gerçekleştirildi.
14 Kasım 2018

Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi tarafından 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinlikte mesleğinde 30 yılını doldurmuş personellerimize plaketleri verildi.

Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Konferans salonunda yapılan Tıp Bayramı kutlamasına Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Selma ÖZCAN,Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aslı CANDAL,Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Mete ERKİ ve Başkan Yardımcıları Uzm. Dr. Reha ARSLAN,Uzm. Dr. Bayram ÇELEBİ,Dr. Mustafa SARIERLER ve Dr. Ebru KURT,Başhekim Uzm. Dr. Ferdi GÜNEŞ,Başhekim Yardımcıları Uzm. Dr. Mustafa Onur TÜRKKAN ve Dr. Metin ŞAHİN,İdari Mali İşler Müdürü Numan Fikret DEMİRCİ,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gülten ARAS ,Müdür Yardımcıları Murat YILDIZ ve İlker GÜVEN, hastane personelimiz katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten sunumun ardından Sağlık Bakanlığı ‘nın Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde Cumhurbaşkanımızın katılımlarıyla gerçekleşen programa katılmak üzere Ankara ‘da bulunan İl Sağlık Müdürümüz Dr.Fevzi YAVUZYILMAZ ‘ ın mesajı paylaşılarak sağlık camiasına uzun yıllar hizmet veren pesonellerimize plaket takdim edilip, verilen kokteylin ardından etkinlik son buldu.

• 14 Mart Tıp Bayramı